DV Recruiting  
  DV Recruiting DV Recruiting DV Recruiting DV Recruiting
( Werkgevers en werknemers met elkaar in contact brengen, dat is wat DV Recruiting doet. Betrokken en met oog voor wensen en details. Werkend naar een resultaat waar iedereen zich goed bij voelt, dat is het doel! )
DV Recruiting   DV Recruiting
 
DV Recruiting   DV Recruiting   DV Recruiting
DV Recruiting
DV Recruiting
DV Recruiting
  DV Recruiting: betrokken en succesvolle bemiddeling

Werkgevers en werknemers met elkaar in contact brengen, dat is wat DV Recruiting doet. Betrokken en met oog voor wensen en details. Werkend naar een resultaat waar iedereen zich goed bij voelt, dat is het doel!

Werknemers helpen bij het vinden van die baan die een verschil in het leven maakt! Werkgevers ondersteunen met HRM diensten als werving en selectie, uitzenden, detacheren, payrolling met betrokkenheid, expertise en ervaring!

DV Recruiting is met die visie opgericht door Woppie de Vries. 'Na ruim twintig jaar ervaring in de uitzendbranche als uitzendconsulente, vestigings- en areamanager in Friesland bij o.a. START,Vedior en twee re-organisaties rijker was ik wel toe aan een nieuwe uitdaging. Maar het werk van de commerciele werving en selectie bleef trekken. Na een periode van andere werkzaamheden, het volgen van een Bachelor opleiding aan de NHL (Personeel en Organisatie & Management en Organisatie) én een super sabattical besloot ik mijn eigen werving en selectiebedrijf te beginnen'.

'Ik werk vanuit huis en hierdoor kan ik mij puur richten op datgene waar het werkelijk om gaat: de werving en selectie van medewerkers en de contacten met het bedrijfsleven. Heerlijk! Geen onnodige ballast van een organisatie! Bedrijven trekken hier voordeel uit doordat ik mijn expertise in kan zetten tegen een scherp tarief en werkzoekenden en werknemers kunnen rekenen op de nodige persoonlijke aandacht en inzet!'

Het backoffice (verloning & fakturering) wordt verzorgd door DV Recruiting Services, handelsnaam van Payroll Services Centre BV. Dit bedrijf is gecertificeerd voor NEN 4400-1 en lid van diverse branche organisaties , zoals ABU en NBBU. PSC verzorgt de volledige administratie van zelfstandig werkende intermediairs, inclusief de verzuim administrate en begeleiding. Zij zorgen voor een professionele verwerking van de uren van de flexkrachten en de facturatie.
DV Recruiting • Postbus 197 • 8700 AD Bolsward • t. 0515 576655 • f. 0515 581559
info@dvrecruiting.nl • www.dvrecruiting.nl • KvK nr. 54374324 • BTW nr. NL 083197862B01